Tema fest: Pirates of the Caribbean

, som jag tidigare sa hade jag min 18 års fest i slutet av sommaren förra året under temat Pirates of the Caribbean.
Och då menar jag inte bara att alla skulle komma utklädda som en karaktär (eller pirat i allmänt) ur filmen, utan jag syftar på hela sortimentet. Hade huset för mig själv, så i princip hade jag förvandlat om det till olika platser ur filmen.
De som kom dit blev välkomnade in i "Kaptenens hytt" där jag hade lagt smällplast under mattan (tänkt att låta som pistolskott), sedan kunde man gå och ta en fördrink i "Tortuga" (vårt uterum/altan), eller gå och ta "lite" snacks i kajutan (?) (köket). Där stod allt från skivad ananas, till tacochips och popcorn, olika tesortet, vindruvor, nötter, aprikoser, plommon, äpplen, banan, jordgubbar etc.
Och hade man fått nog av att äta kunde man ta en sväng till "Trubbadurens tillhåll" (som jag dock inte orkade dekorera) där du kunde spela Guitar Hero, eller kanske ta en sväng in i Tiadalmas stuga (mitt rum) som ni kommer se i videon över festen här under, är pyntad med "blomgelanger".
Till och med om du skulle gör ett toalett besök fick du besöka en plats ur Pirates, Isla de Muerta ;)
Hela festen var ett riktigt kul och hyfsat stort projekt + att jag knappt behövde betala någonting när jag anordnade det. Det enda som behövs är lite fantasi, en stor genomsnoknig av vad som faktiskt redan finns hemma och lite, lite lånande av kompisar ;)
..... maten fick jag dock peya för!

Även min klänning kostade en liten slant..... 20 kr på ett ungefär ;) Men ärmarna och snörningen är dit sydda i efterhand. Så det jag försöker säga är väl att det inte behöver kosta skjortan att anordna ett sånt här arrangemang. (Kan även ge ut mer detaljer senare om saker man kan göra själv inför en sån här fest, vad man kan hitta hemma eller låna av kompisar) Now enjoy the video och the pictures... or as the say in pirates language at Facebook: Now be eye'n these bewitched portrait and portraits with pleasure! ;)





Och en liten skattjakt förekom även, med tre skatter ur Pirates filmerna


(TiaDalmas/Davy Jones melody Necklace.
The Jade Nacklace of Sao Fang/Elisabeth Swann.
Jack Sparrow's Jar of Dirt! )
Guess this was all for this time..

...Nananananana, and really bad eggs.
Drink up me Hearties,
YoHo!

Kommentarer
Postat av: MYMiC

Haha, vad roligt att se!

Du är så söt Mikka :)

Ha en awesome sommar

/My

2010-07-01 @ 11:37:08
URL: http://mymic.blogg.se/
Postat av: vrgkeokgfu

uqifpuifnpwjfnbljohqspkfdu, gillesucal , [url=http://www.qkqvgqmrtg.com]fjddfmshjv[/url], http://www.cqwwwmobhn.com gillesucal

2012-06-26 @ 16:45:51
URL: http://www.orhsjqrvpn.com/
Postat av: mcarterJin

http://ow.ly/hI2dR

2013-02-15 @ 10:01:32
URL: http://ow.ly/hI2f3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0