Dialog manus

Yes, yes , YES!!
Är äntligen klar med hela manuset (Alltså både treatment och dialog till alla scener) det blev ca.20 sidor!
Har ju varit sjuk i veckan så då tog jag mig tid att skriva klart hela skiten... inte för att det bokstavligt talat är skit men. Själv tycker jag det är ganska bra, men ni kan få avgöra själva. Hade tänkte att från och med nu ta och lägga in små snuttar av manuset som ni kan få läsa.
Den första snutten är från en av de allra första scenerna i filmen. Det är en kort presentation av Roxanne i sitt fulla esse.

Enjoy:


Scen 1

Underground klubben:

Efter titeln kastas man direkt in i en väldigt mörk och hemlig undergroundklubb, där svart siden, läder och röda ridåer lyder.

Där börjar en presentation av Roxanne från hennes egna ögon. Man får höra hennes tankar samtidigt som hon iakttar olika människor som dansar och socialiserar runtom på klubben. Dialogen lyder:

”Roxanne, Roxanne, Roxanne. Tillräckligt exotiskt för att jag även ska kunna använda det som alias. Skulle säkert kunna lura vem som helst här inne att jag var utländsk, så länge jag inte lägger till efternamnet. Ålder? Hmm, inte för gammal och inte för ung. 20 år med andra ord. Så jag behöver i varje fall inget legg.

Inte för att jag skulle behöva det annars heller, här spelar ålder ingen roll. Inte heller kön, bakgrund eller sexualitet.

Här spelar alla på samma kort, ingen förlorar, ingen blir sårad. Så länge alla kan reglerna”

Hon går efter detta fram till en kille och viskar förföriskt något i hans öra, varpå hon kollar in i kameran (närbild)

 

”Och som du ser, är jag jävligt bra på att spela.” Hör man i hennes tankar och hon ler, varpå scenen bryts.

 

(Låt: Rob Zombie - Dragula)

 

Detta var alltså den allra första scenen efter intro och titel. Hoppas ni inte tyckte att det var allt för smörigt och klyschigt.


Fortsättning följer....

Ciao.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0