Under reconstruction

Ingen inspelning av Välgörenhetsgala scenen ikväll!
Projektet under rekonstruktion.
Fortsättning följer...
Ciao.

Scener som kommer att spelas in under slutet av påsklovet:

Torsdag: 9.00- 13.30 på Allstars (Krogen scenerna)


Fredag: 12.00- källaren på Balettakademien (Folkuniversitetet, Nygatan) Undergroundclub- scenen
Fredag: 16.00-18.00 Café Station (Cafékonsert/Dansscen) Observera att ingen av er som deltar i denna scen kommer att behöva dansa, dock kommer 6 dansare att delta i denna scen.




Söndagkväll: Tid obestämd, men efter kl 18.00. Inspelning av efterfest till välgörenhetsgala.





Dessa är alltså de stora scenerna som kommer att spelas in nu framåt helgen. Om det finns fler frågor, lämna en kommentar här på sidan så ska jag så fort jag kan bidra med mer info.
Fortsättning följer...
Ciao!


Scen 18: Efterfest Välgörenhetsgalan

För de av er som är sugna på att vara med i denna scen gäller följande:
Ni bör komma uppklädda! Gärna cocktailstuket, detta ska föreställa en formell fest.
.. och eran uppgift är i princip att gå omkring i festlokalen och ha trevligt. Inget skrikande! (för det är även det något som inte är lämpligt under formell tillställning)
Det kommer finns tillgång till snacks och dricka (dock alkoholfritt, vi spelar in på en söndagkväll for Christ sake)
Detta är även en scen som i princip är lite smygreklam för en välgörenhetgala jag och mitt uf-företag kommer att anordna den 28 Maj på Idun teatern folketshus.
Alltså, välgörenhetsgalan som omtalas i filmen är även en riktig välgörenhetsgala som kommer att gå av stapeln i slutet av Maj.
Här är manuset för scenen:

18. Int. Gala salen. Kväll

 

Roxanne gör entré i den stora galasalen där efterfesten hålls för Heal the world.Hon börjar gå mot Eli som står och konverserar ivrigt i en grupp. Man hör dem svagt konversera på håll, allt eftersom Roxanne närmar sig.

Roxanne ansluter sig till gruppen och Eli ställer sig vid hennes sida.

 

ELI

(Viskandes)

 

Good Work there.

 

 

ROXANNE

(Glatt viskandes)

 

Ja, gör bara mitt jobb.

 

 

De börjar diskutera igen med skaparna av Heal the world, som anslutit sig till gruppen. Alla bär cocktail klänningar och smoking. Det hela är mycket högtidligt.

Eli får nu syn på sin pojkvän Ricardo som är på väg åt deras håll och ansluter sig genast till hans sida.

ELI

 

Allihopa, det här är min pojkvän...

 

RICARDO

(Avbrytande)

 

Ricardo.

 

Tar alla i hand och vänder sig till Roxanne. Under den tiden hinner Roxanne uppfatta att något inte verkar riktigt rätt ställt mellan Eli och Ricardo när hon märker hur tillbakadragen Eli blir.

 

RICARDO

(Sakligt)

 

Det där var en väldigt fin gala. Otroligt fint upplägg.

 

 

ROXANNE

 

Oh, Tack så mycket, kul att det blir uppskattat.

 

 

 

Som svar får hon en liten nick från Ricardo, som sedan bjuder upp Eli att dansa. Under dansen iakttar Roxanne paret noggrant. Hon får även syn på några kraftiga blåmärken på Eli's lår när klänningen som hastigast åker upp under dansen.



Det kommer alltså att förekomma salsa under scenen, så känner du någon i din närhet som dansar denna dans, DRA MED DEN! ;)

 

http://healtheworld.se/

 

Fortsättning följer...

Ciao!

 

 


Scen 5: Café konsert/ dansscen

Under fredagen kommer även denna scen att spelas in på Café Station. Vi kommer att sätta igång inspelningen runt 16.00, så var där 15.30 så alla hinner komma i ordning + att ni då har chansen att köpa er något gott att fika under inspelningen :)
Scenen föreställer alltså en Café spelning och eran uppgift är att spela publiken (därav alltså möjligheten att fika under inspelningen).
Läs manuset till scenen:

8. Int. Spelningslokal/café med scen. Dag

 

Roxanne kommer in genom dörren och går och sätter sig vid ett av borden inne i den folkfulla lokalen. Eli står redan uppe på scen, tillsammans med sina jämnåriga bandmedlemmar, båda 20 år, bohemisk rockig stil.

 

 

ELI

Roxanne kommer in i rummet, där Eli just avslutat en låt och får applåder. ”Nu tänkte vi spela en väldigt speciell låt för er. Nämligen en låt som jag skrivit ganska nyligen och som inte givits ut ännu. Den är på spanska, men jag hoppas ni ska tycka om den ändå, även om ni inte fattar så mycket av texten

 

PUBLIKEN APPLÅDERAR.

 

ROXANNE (V.Int)

(Ironiskt)

 

Great!

 

 

Gitarristen börjar spela och Eli börjar snart att sjunga. Hennes ögon är slutna och man får se hur hon upplever att rummet är tömt på folk. Innan bilden går helt över till Roxanne får man dock se att så självklart inte är fallet, utan att vid alla bord sitter musik älskande och fikande människor.

För Roxanne är dock upplevelsen en helt annan. Hon blir otroligt berörd av låten och tycker sig uppleva att hela rummet är fullt av tangoinspirerade dansare med masker.



För att höra och se låten och dansen som kommer att förekomma i denna scen gå in på denna länk:

http://themoviemakingproject.webblogg.se/2010/march/nunca-mas-sang-och-dans.html

 

Gällande klädsel så är den valfri under denna scen. Ni kan i princip komma som ni är :)

 

(Här kan ni se dansarnas masker och inspiration till deras utstyrsel)

 

Och här kan ni se en liten storyboard av scenen :

 

Fortsättning följer...

Ciao!


Scen 2: Undergroundclub scenen

Denna scen kommer alltså att spelas kl:12.00 under fredagen. Kommer att vara en grymt cool scen i ett väldigt mystiskt och skitigt tema.
Ni kommer här att spela folk som umgås och dansar och har kul på clubben.
En bra liknelse på hur scenen kommer att se ut är denna scen ur filmen Matrix när Neo följer efter "den vita kaninen", dock kommer våran scen att vara lite mer åt "vampyrkrypta"-hållet, åtminstonde gällande färger etc.
(Se de sista 11 sekunderna av första länken)
http://www.youtube.com/watch?v=Smwrw4sNCxE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=C2CXHfq88Zo&feature=related
Kolla även in denna musivideo med Panic! at the Disco, förklarar ganska bra gällande färgerna och miljön, även kostymer (Dock ska tjejerna Självklart inte vara sådär avklädda!) Vad som dock gäller är färgtemat, läder, siden, tyllkjolar, fjädrar och korsett stuket.
(Tjejer, många av er kommer att kunna låna kläder ur balettakademiens kostymförråd. Se dock till, om ni tänkt att göra det, att ha med er svarta, röda eller vita byxor/stumpbyxor. Annars är det bara att köra på på det ni har hemma)
Killar, ni har nog lättare att köra på temat som finns i videon för killarna. Som sagt, kostymbyxor och skjorta (följ färgtemat i videon). Ni kan även komma i någon skitigare T-shirt, kavaj, läderjacka etc.
De som har och vill ha på sig masker- TA MED DET!


(Här har ni även några exempel på utstyrslar för att inspirera er!)


Hittade ännu en till video med Burn som var väldigt snygg över hur man skulle kunna filma :)



Hoppas att få se många av er där!
Fortsättning följer...
Ciao!



RSS 2.0