Scen 5: Café konsert/ dansscen

Under fredagen kommer även denna scen att spelas in på Café Station. Vi kommer att sätta igång inspelningen runt 16.00, så var där 15.30 så alla hinner komma i ordning + att ni då har chansen att köpa er något gott att fika under inspelningen :)
Scenen föreställer alltså en Café spelning och eran uppgift är att spela publiken (därav alltså möjligheten att fika under inspelningen).
Läs manuset till scenen:

8. Int. Spelningslokal/café med scen. Dag

 

Roxanne kommer in genom dörren och går och sätter sig vid ett av borden inne i den folkfulla lokalen. Eli står redan uppe på scen, tillsammans med sina jämnåriga bandmedlemmar, båda 20 år, bohemisk rockig stil.

 

 

ELI

Roxanne kommer in i rummet, där Eli just avslutat en låt och får applåder. ”Nu tänkte vi spela en väldigt speciell låt för er. Nämligen en låt som jag skrivit ganska nyligen och som inte givits ut ännu. Den är på spanska, men jag hoppas ni ska tycka om den ändå, även om ni inte fattar så mycket av texten

 

PUBLIKEN APPLÅDERAR.

 

ROXANNE (V.Int)

(Ironiskt)

 

Great!

 

 

Gitarristen börjar spela och Eli börjar snart att sjunga. Hennes ögon är slutna och man får se hur hon upplever att rummet är tömt på folk. Innan bilden går helt över till Roxanne får man dock se att så självklart inte är fallet, utan att vid alla bord sitter musik älskande och fikande människor.

För Roxanne är dock upplevelsen en helt annan. Hon blir otroligt berörd av låten och tycker sig uppleva att hela rummet är fullt av tangoinspirerade dansare med masker.



För att höra och se låten och dansen som kommer att förekomma i denna scen gå in på denna länk:

http://themoviemakingproject.webblogg.se/2010/march/nunca-mas-sang-och-dans.html

 

Gällande klädsel så är den valfri under denna scen. Ni kan i princip komma som ni är :)

 

(Här kan ni se dansarnas masker och inspiration till deras utstyrsel)

 

Och här kan ni se en liten storyboard av scenen :

 

Fortsättning följer...

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0